a5c19964ae82e0426bbdb1412a954a3a
Niedziela, 19 listopada 2017
Imieniny: Elżbiety, Seweryny, Salomei

szybkajazda.pl - portal lifestylowy/Twój portal lifestylowy

RSSStrona startowa
Dodaj jako startową

UWAGA! Strona zawiera treści o tematyce erotycznej,
przeznaczona jest tylko dla osób pełnoletnich.
Jeżeli nie ukończyłeś jeszcze 18 lat, kliknij "Rezygnuję" i opuść to miejsce. Klikając "Wchodzę" oświadczasz, że jesteś osobą pełnoletnią i chcesz oglądać treści erotyczne z własnej, nieprzymuszonej woli.

5451fe7b23d89ec590bbdbb6a317f37e

Kuchnia

Gazpacho – zupa na zimno w upalne dni

Gazpacho – zupa na zimno w upalne dni

W okresie wakacyjnym, gdy temperatura sięga blisko 30 stopni Celsjusza, warto spożywać lekki posiłki, które nie wymagają długiego przygotowania. Hiszpańska zupa podawana na zimno Gazpacho sprawdzi się idealnie w słonecznie dni!

więcej
  • FILECIKI Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO W CHRUPIĄCEJ PANIERCE KUKURYDZIANEJ Z SOSEM JOGURTOWYM I SZCZYPIORKIEM

    FILECIKI Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO W CHRUPIĄCEJ PANIERCE KUKURYDZIANEJ Z SOSEM JOGURTOWYM I SZCZYPIORKIEM

    więcej
  • SAŁATKA Z GRILLOWANĄ PIERSIĄ KURCZAKA ZAGRODOWEGO I CHRUPIĄCYMI GRZANKAMI Z POMIDORAMI

    SAŁATKA Z GRILLOWANĄ PIERSIĄ KURCZAKA ZAGRODOWEGO I CHRUPIĄCYMI GRZANKAMI Z POMIDORAMI

    więcej
  • SAŁATKA Z GRILLOWANEJ PIERSI KURCZKA ZE ŚWIEŻYM OGÓRKIEM, PAPRYKĄ I JOGURTOWYM SOSEM CURRY

    SAŁATKA Z GRILLOWANEJ PIERSI KURCZKA ZE ŚWIEŻYM OGÓRKIEM, PAPRYKĄ I JOGURTOWYM SOSEM CURRY

    Z wiosną budzi się przyroda, a wraz z nią ochota na lekkie menu. Kolorowe i pełne witamin warzywa w połączeniu z wartościowym mięsem kurczaka to pomysł na smaczne i zdrowe dania na różne okazje. Przedstawiamy sprawdzone przepisy z Kurczakiem Zagrodowym o wyjątkowo intensywnym i wyrazistym smaku. Z pewnością rozsmakuje się w nich cała rodzina i przyjaciele!

    więcej
  • Sałatka z kokardkami

    Sałatka z kokardkami

    Sałatka to idealna propozycja na wiosnę. Lekka i szybka w przygotowaniu doskonale sprawdzi się nie tylko jako lunch, ale również w roli dodatku do dań z grilla. Niewątpliwą zaletą sałatek jest ich niska kaloryczność oraz bogactwo składników odżywczych. Przepis na sałatkę z makaronem w kształcie kokardek, tuńczykiem i mozzarellą to gwarancja wspaniałego smaku, a także bardzo sycącego posiłku.

    więcej
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie z gorgonzoli

    Polędwiczki wieprzowe to kawałki miękkiego, soczystego i wyśmienitego mięsa. Połączone z intensywnym sosem z gorgonzolą zyskują wyjątkowo bogaty smak. Jeśli natomiast do tego pysznego duetu dodamy śnieżnobiały ryż jaśminowy marki Britta, który nigdy się nie skleja, to otrzymamy danie nie tylko pełnowartościowe, ale i urzekające swoją wybornością.

  • Spaghetti z suszonymi pomidorami, gorgonzolą i rukolą

    By odkryć uroki słonecznej Italii wcale nie trzeba czekać na wakacyjny wyjazd. Tworząc w zaciszu swojej kuchni wyborne spaghetti z suszonymi pomidorami, gorgonzolą i rukolą, już dziś możemy wyruszyć w kulinarną podróż, z której długo nie będziemy chcieli wrócić.

  • Przepisy na dodatki do dań z grilla

    Dania z grilla nie muszą ograniczać się do kawałka mięsa i pieczywa. Z przepisami Piotra Murawskiego, szefa kuchni Knorr, można przygotować równie smaczne dodatki, które mogą podbić niejedną imprezę na świeżym powietrzu.

  • Delikatny łosoś z rusztu z feerią grillowanych warzyw

    Łosoś to niekwestionowany skarb Norwegii, a przy tym jedna z najbardziej cenionych ryb na świecie. Jego znakiem rozpoznawczym jest wyborny smak oraz delikatny różowy kolor. Podany wraz ze świeżymi, sezonowymi warzywami oraz z wybornym ryżem parboiled stanowić będzie kompozycje smaków na najwyższym poziomie.

  • Jajecznica z żółtym serem – sławne danie w nowej odsłonie

    Prosta i szybka w przygotowaniu potrawa. Ratunek dla studentów i kulinarnych leniuchów. Rozsławiła polską kuchnię w Europie, a najlepsi kucharze przez wieki tworzyli wiele wariacji na jej temat. Jajecznica – słynne danie, które wszyscy lubimy i na które każdy ma swój własny sposób. Dziś przedstawiamy opcję z żółtym serem.

  • Makaron ze szczawiowym pesto

    Szczaw to bogactwo witamin C, A, żelaza, wapnia i magnezu – cennych dla naszego organizmu składników. W Polsce najbardziej znany jest jako główny składnik zupy szczawiowej. My mamy dla Was coś oryginalnego. Zobaczcie, jak łatwo i szybko można przygotować smaczne danie z makaronem i szczawiowym pesto – w sam raz na wiosenny lunch.

  • Strudel z owocami tropikalnymi

    Strudel to ciasto szczególnie popularne w Austrii i Niemczech. W tych krajach zazwyczaj podaje się go z jabłkami. Warto jednak zasmakować strudel w wersji bardziej egzotycznej, np. z owocami tropikalnymi. Taki deser to świetna propozycja dla tych, którzy nie mogą się już doczekać lata i chcą poczuć jego smak nieco szybciej.

1 ...27|28|29|30|31|32|33|34|35|36

Asset4us rapport

NewsletterZapisz się na newsletter!

Newsletter