a5c19964ae82e0426bbdb1412a954a3a
a3c788c57e423fa9c177544a4d5d1239
Piątek, 28 kwietnia 2017
Imieniny: Pawła, Walerii, Ludwika

szybkajazda.pl - portal lifestylowy/Twój portal lifestylowy

RSSStrona startowa
Dodaj jako startową

UWAGA! Strona zawiera treści o tematyce erotycznej,
przeznaczona jest tylko dla osób pełnoletnich.
Jeżeli nie ukończyłeś jeszcze 18 lat, kliknij "Rezygnuję" i opuść to miejsce. Klikając "Wchodzę" oświadczasz, że jesteś osobą pełnoletnią i chcesz oglądać treści erotyczne z własnej, nieprzymuszonej woli.

Warkocz z indyka na młodym szpinaku

2015-02-06
Warkocz z indyka na młodym szpinaku

Zima, choć w tym roku nie straszy ogromnymi mrozami, potrafi dać się we znaki. Obok ubierania się na cebulkę i gorącej herbaty, najlepszym sposobem na radzenie sobie z temperaturą, są rozgrzewające potrawy. Zapraszamy do zapoznania się z przepisem na prawdziwie ognisty warkocz z indyka!

Składniki:

- filet z indyka - 600g

- sól do smaku

- pieprz do smaku

- olej - 2 łyżki

- młody szpinak - 3 garście

- sos piri-piri Tarsmak

Wykonanie:

Filet z indyka pokroić w długie 2-3-centymetrowe paski. Każdy z nich doprawić solą i pieprzem, a następnie ułożyć warkocze, każdy z trzech pasków. Każdy warkocz posmarować olejem i grillować na rozgrzanej patelni z obu stron na średnim ogniu. Gotowe posmarować cienką warstwą sosu piri-piri Tarsmak i położyć na młodym szpinaku. Smacznego!

Informacja prasowa

Tagi: indyk, indyk na szpianku, przepis, szpinak

Podziel się
ocena 0,00
Czytaj także


Dodaj komentarz
Dodaj komentarz

CAPTCHA Image

A co Ty o tym sądzisz? Napisz jakie jest Twoje zdanie...

Asset4us rapport

NewsletterZapisz się na newsletter!

Newsletter