a3c788c57e423fa9c177544a4d5d1239
a5c19964ae82e0426bbdb1412a954a3a
Czwartek, 17 sierpnia 2017
Imieniny: Jacka, Anity, Mirona

szybkajazda.pl - portal lifestylowy/Twój portal lifestylowy

RSSStrona startowa
Dodaj jako startową

UWAGA! Strona zawiera treści o tematyce erotycznej,
przeznaczona jest tylko dla osób pełnoletnich.
Jeżeli nie ukończyłeś jeszcze 18 lat, kliknij "Rezygnuję" i opuść to miejsce. Klikając "Wchodzę" oświadczasz, że jesteś osobą pełnoletnią i chcesz oglądać treści erotyczne z własnej, nieprzymuszonej woli.

5451fe7b23d89ec590bbdbb6a317f37e

Rurki z wędzonym boczkiem i warzywami

2015-03-12
Rurki z wędzonym boczkiem i warzywami

Pyszne i pożywne - takie jest właśnie połączenie makronu rurki z wędzonym boczkiem i warzywami. Danie proste w przygotowaniu i dające dużo energii. Zobaczcie, jak w 20 minut można przygotować smaczny i pełnowartościowy posiłek.

Składniki:

Międzybrodzki Makaron rurki - 250 g

Wędzony boczek - ok. 200 g

Papryka żółta - 1 szt.

Papryczka czereśniowa - 2 szt.

Cebula - 1 szt.

Świeże listki bazylii

Oliwa

Sól, pieprz

Przygotowanie:

Makaron gotujemy według zaleceń na opakowaniu. Na rozgrzaną patelnię dajemy kilka kropel oliwy, podsmażamy na niej boczek pocięty w cienkie plastry oraz cebulę posiekaną w pióra. Chwilę podsmażamy tak, aby boczek delikatnie się zarumienił. Żółtą paprykę i papryczki czereśniowe kroimy w paski, dodajemy do boczku i podsmażamy mieszając przez 5 minut. Na koniec wykładamy na talerz makaron i podsmażony boczek z warzywami. Całość dekorujemy świeżymi listkami bazylii. Smacznego!

Informacja prasowa

Tagi: przepis, rurki z boczkiem i warzywami

Podziel się
ocena 0,00
Czytaj także


Dodaj komentarz
Dodaj komentarz

CAPTCHA Image

A co Ty o tym sądzisz? Napisz jakie jest Twoje zdanie...

Asset4us rapport

NewsletterZapisz się na newsletter!

Newsletter