a5c19964ae82e0426bbdb1412a954a3a
Niedziela, 22 października 2017
Imieniny: Halki, Kordiana, Kordelii

szybkajazda.pl - portal lifestylowy/Twój portal lifestylowy

RSSStrona startowa
Dodaj jako startową

UWAGA! Strona zawiera treści o tematyce erotycznej,
przeznaczona jest tylko dla osób pełnoletnich.
Jeżeli nie ukończyłeś jeszcze 18 lat, kliknij "Rezygnuję" i opuść to miejsce. Klikając "Wchodzę" oświadczasz, że jesteś osobą pełnoletnią i chcesz oglądać treści erotyczne z własnej, nieprzymuszonej woli.

Gazpacho – zupa na zimno w upalne dni

2015-07-08
Gazpacho – zupa na zimno w upalne dni

W okresie wakacyjnym, gdy temperatura sięga blisko 30 stopni Celsjusza, warto spożywać lekki posiłki, które nie wymagają długiego przygotowania. Hiszpańska zupa  podawana na zimno Gazpacho sprawdzi się idealnie w słonecznie dni!

 

Składniki:

Cztery świeże pomidory

Paczka Crispy Natural Pomidor z bazylią i oregano

Zielona papryka

Żółta papryka

Cebula

Ząbek czosnku

Szklanka soku pomidorowego

Oliwa z oliwek

Sól pieprz do smaku

Wykonanie

Z pomidorów i papryki usuń nasiona. Wszystkie składniki dokładnie zmiksuj następnie dodaj sok pomidorowy oraz sól i pieprz do smaku. Wstaw zupę do lodówki minimum na 2-3 godziny. Przed podaniem skrop oliwą z oliwek i posyp skruszonymi chipsami Crispy Natural, które nadadzą zupie chrupiącego akcentu.

 

Informacja prasowa

Tagi: Gazpacho, zupy

Podziel się
ocena 0,00
Czytaj także


Dodaj komentarz
Dodaj komentarz

CAPTCHA Image

A co Ty o tym sądzisz? Napisz jakie jest Twoje zdanie...

Asset4us rapport

NewsletterZapisz się na newsletter!

Newsletter