a3c788c57e423fa9c177544a4d5d1239
Piątek, 15 grudnia 2017
Imieniny: Niny, Celiny, Krystiany

szybkajazda.pl - portal lifestylowy/Twój portal lifestylowy

RSSStrona startowa
Dodaj jako startową

UWAGA! Strona zawiera treści o tematyce erotycznej,
przeznaczona jest tylko dla osób pełnoletnich.
Jeżeli nie ukończyłeś jeszcze 18 lat, kliknij "Rezygnuję" i opuść to miejsce. Klikając "Wchodzę" oświadczasz, że jesteś osobą pełnoletnią i chcesz oglądać treści erotyczne z własnej, nieprzymuszonej woli.

Delikatny łosoś z rusztu z feerią grillowanych warzyw

2015-05-25
Delikatny łosoś z rusztu z feerią grillowanych warzyw

Łosoś to niekwestionowany skarb Norwegii, a przy tym jedna z najbardziej cenionych ryb na świecie. Jego znakiem rozpoznawczym jest wyborny smak oraz delikatny różowy kolor. Podany wraz ze świeżymi, sezonowymi warzywami oraz z wybornym ryżem parboiled stanowić będzie kompozycje smaków na najwyższym poziomie.

Składniki na 2 porcje:

1 torebka ryżu parboiled marki Britta

2 filety z łososia

1 mała cukinia

1 mały bakłażan

1 żółta papryka

1 czerwona papryka

1 cytryna

100 ml oliwy z oliwek

gałązki tymianku

sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Warzywa pokrój w plastry o grubości około 0,5 cm. Posól je delikatnie, natrzyj oliwą i posyp posiekanym tymiankiem. Odstaw na około 10-15 minut. Ryż parboiled marki Britta ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu. Łososia przypraw solą i pieprzem do smaku, a następnie smaż go ok. 4 minuty z każdej strony. Zamarynowane wcześniej warzywa smaż na patelni grillowej ok. 2-3 minuty z każdej strony tak, aby uzyskać na skórce delikatną, ozdobną krateczkę. Usmażonego łososia podaj z Ryżem parboiled marki Britta oraz grillowanymi warzywami. Udekoruj listkami tymianku.

Informacja prasowa

Tagi: przepis, łosoś z grillowanymi warzywami

Podziel się
ocena 0,00
Czytaj także


Dodaj komentarz
Dodaj komentarz

CAPTCHA Image

A co Ty o tym sądzisz? Napisz jakie jest Twoje zdanie...

Asset4us rapport

NewsletterZapisz się na newsletter!

Newsletter