a5c19964ae82e0426bbdb1412a954a3a
Poniedziałek, 11 grudnia 2017
Imieniny: Damazego, Waldemara, Artura

szybkajazda.pl - portal lifestylowy/Twój portal lifestylowy

RSSStrona startowa
Dodaj jako startową

UWAGA! Strona zawiera treści o tematyce erotycznej,
przeznaczona jest tylko dla osób pełnoletnich.
Jeżeli nie ukończyłeś jeszcze 18 lat, kliknij "Rezygnuję" i opuść to miejsce. Klikając "Wchodzę" oświadczasz, że jesteś osobą pełnoletnią i chcesz oglądać treści erotyczne z własnej, nieprzymuszonej woli.

5451fe7b23d89ec590bbdbb6a317f37e

„Smakoterapia” już w sprzedaży!

2017-10-07
„Smakoterapia” już w sprzedaży!

ZDROWIE ZACZYNA SIĘ NA TALERZU

Iwona Zasuwa, propagatorka zdrowego i świadomego odżywiania oraz autorka popularnego bloga smakoterapia.pl w swojej debiutanckiej książce otwiera przed czytelnikiem bogaty i kolorowy świat kuchni roślinnej - bez glutenu, nabiału i cukru.

Iwona, mianowana przez internautów „Królową Kaszy Jaglanej", kieruje się podstawową zasadą: rezygnuj w kuchni z produktów wysoko przetworzonych i maksymalizuj jednocześnie ilość naturalnych składników. W zdrowej kuchni roślinnej nie chodzi bowiem tylko i wyłącznie o spożywanie samych warzyw, a o wykorzystywanie produktów nieprzetworzonych i najwyższej jakości.

 

„Smakoterapia", czyli terapia smakiem, to kompletny przewodnik kulinarny po kuchni roślinnej,  wypełnionej zapachami i kolorami. Znajdziemy w nim proste przepisy na śniadania, obiady oraz przekąski. Wszystko bazuje na naturalnych, ogólnodostępnych produktach roślinnych, a dodatkowo - bez glutenu, nabiału i cukru.

 

 

„Smakoterapia" jest doskonałą propozycją zarówno dla wegan i wegetarian, jak i mięsożerców - pomimo, że nie znajdziemy tam przepisów na dania mięsne. To książka, z której dowiesz się, jak jeść świadomie, zdrowo i smacznie. Zgromadzono w niej ponad 140 przepisów na bazie sezonowych warzyw i owoców, kasz, ziaren i słodkich, zdrowych „zamienników", opatrzonych autorskimi zdjęciami Iwony. Pieczone jaglane pierogi, makaron z surowego buraka, majonez z kaszy jaglanej (!), a może mozzarella z... migdałów? Te i wiele innych, inspirujących przepisów znajdziesz w „Smakoterapii"!

 

Książka-inspiracja dla każdego, kto pragnie jeść mądrze, świadomie i przede wszystkim smacznie, bo o to przecież chodzi w jedzeniu.

źródło: Newseria

Podziel się
ocena 0,00
Czytaj także


Dodaj komentarz
Dodaj komentarz

CAPTCHA Image

A co Ty o tym sądzisz? Napisz jakie jest Twoje zdanie...

Asset4us rapport

NewsletterZapisz się na newsletter!

Newsletter